Catia Lab este laboratorul prin care UPB – Facultatea de Inginerie Aerospațială și ALTEN Delivery Center Bucharest(GECI Engineering Services) își doresc să pună bazele următoarei generații de ingineri proiectanți de aeronave și nu numai.

Invităm toți studenții care își doresc să afle mai multe despre CATIA, să se înscrie la acest curs facultativ ținut de dl. Fernando Petre, membru al CATIA Champions Program al Dassault Systèmes, cu o experiență în proiectarea aero de peste 35 de ani.

Cursul o să aibă loc în primul semestru din anul universitar 2018-2019. În funcție și de dorințele voastre vom proceda la stabilirea proiectelor pe care le vom face împreună.

Se va organiza o grupă de 24 de studenți. Condiția este ca studenții să fie în anul IV licență la Facultatea de Inginerie Aerospațială. Dacă vor rămâne locuri libere, vor fi acceptate și înscrieri din anul III. Cererile se transmit pe inginerie.aerospatiala@upb.ro de marți 9 oct ora 9:00 până joi 11 oct ora 18:00 și vor menționa numele complet al studentului, grupa, precum și motivația, gradul în care crede că se poate implica și ce așteptări are de la acest curs. În cazul în care sunt mai multe cereri decât locuri, va conta ca studentul să fie integralist sau să aibă puține restanțe, angajamentul față de obiectul de studiu, precum și criteriul promptitudinii cu care a răspuns acestui anunț. Studenții de anul IV vor avea prioritate față de cei de anul III din motivul că ultimii vor putea face cursul și anul viitor.

Cursul va începe vineri 12 oct ora 8:00 în G2 și va dura 12 săptămâni, cca. 4 ore/ săpt. Se vor oferi diplome cursanților care vor obține rezultate.

Pentru detalii consultati anuntul ALTEN.