Studenti Internationali

Dorim să vă anunțăm că procesul de înscriere pentru programul de Dublă Diplomă este deschis până în data de 30 aprilie 2022!

Programul oferă studenților posibilități duble de învățare, perfecționare, precum și oportunități sporite de dezvoltare a carierei. Nu numai că beneficiază de avantajele învățării în două universități europene, dar câștigă și expunere internațională și interculturală.

Se pot obține mai multe informații pe platforma dedicată programului https://doubledegree.ro/.

Facebook, aveți aici link-ul postării oficiale: https://www.facebook.com/595706370633061/posts/1843980702472282/

 

Facultatea de Inginerie Aerospațială organizează programe de studii de licență, master și doctorat cu taxă, pentru studenții internaționali. Majoritatea programelor sunt în limba română, accesul la acestea al studenților internaționali fiind condiționat de studiul prealabil al unui an pregătitor pentru învățarea limbii române.

Se oferă și programe de studii cu predare integrală în limba engleză: Air Navigation Bachelor of Aerospace Engineering și respectiv Air Transport Master of Aerospace Engineering.

Studiile sunt în regim cu taxă. Pentru cetățenii Uniunii Europene și pentru cetățenii de naționalitate română de pretutindeni există facilități și burse acordate de Ministerul Educației.

Departamentul pentru Studenți Internaționali ai Universității Politehnica din București

Persoane de contact:

Telefon: 0214029483
 
 Aura GHIȚĂ aura.ghita@upb.ro
 Ilariana TUDOR ilariana.tudor@upb.ro
 Andreea-Florentina TOGHIA andreea.toghia@upb.ro 
 Aurora GHEORGHE aurora.gheorghe@upb.ro

Informații despre Admitere (în engleză)

Cazare (în engleză)

Viza românească de studii pe termen lung (în engleză)

Taxe de studii (în engleză)

Din 2017 înscrierea studenților internaționali se va face la Decanatul facultăților în loc de Departamentul pentru Studenți Internaționali.

Anunturi

AeroConnectMeetings

                      În data de 2 martie 2024 a avut loc AeroConnectMeetings, un eveniment dedicat ingineriei Aerospațiale prin care studenții de la Facultatea de Ingnerie Aerospațială au avut posibilitatea de a...

citește mai mult

Echivalarea modulelor PART66

În urma demersului făcut către Autoritatea Aeronautică Civilă Română, şi a recunoaşterii conţinutului curicular la unele discipline predate la Facultatea de Inginerie Aerospaţială, UNSTPB, în raport cu cerinţele prevăzute la modulele din Anexa III, PART 66, a...

citește mai mult