Air Navigation Convention 2019 “Making of a decade”:  28-29 Martie

Air Navigation Convention este deja un eveniment binecunoscut în lumea aviaţiei, acesta ajungând la cea de-a X-a ediţie, după cum însăşi tema din acest an sugerează. Acest eveniment internaţional este organizat de un grup de studenţi ai secţiei de Navigaţie Aeriană din cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, dornici de a facilita interacţiunea şi comunicarea  fructuoasă între  studenţi, alumni, profesori şi, nu în ultimul rând, companii de top din România şi de peste hotare din domeniul aerospaţial.

 

Care este target-ul final al acestui eveniment?

În altă ordine de idei, obiectivul acestui eveniment international este acela de a crea un mediu favorabil pentru tinerii studenţi de a fi în contact cu cele mai recente idei, descoperiri şi chiar dificultăţi cu care domeniul aviaţiei se confruntă în zilele noastre. Mai mult de atât, toate ediţiile  Air Navigation Convention, împreuna cu cea care urmează, sunt special concepute pentru a provoca şi dezvolta mintea ageră a participanţilor într-o manieră profesională. Astfel, acest eveniment este compus dintr-o serie de sesiuni de discuţii care cuprind incursiuni în trecut, efecte şi realităţi ale prezentului, culminând cu idei inovatoare pentru viitor. Totodată, specialiştii invitaţi vor aborda toate aceste subiecte, oferinnd viitorilor ingineri informaţii valoroase despre proiectele lor în desfăşurare şi exigenţele întâlnite la tot pasul în domeniul aviaţiei. Acestea fiind spuse, studenţii sunt încurajaţi să pună întrebări şi să comunice cât de mult cu putinţă cu invitaţii, atât la sesiunile de discuţii, cât şi chiar pe timpul pauzelor.

De ce ar trebui să participaţi la Air Navigation Convention 2019 ?

Aviaţia poate fi considerată ca fiind una dintre cele mai complexe  ramuri ale ingineriei şi, tocmai din acest motiv, studenţii au nevoie de modele după care să se ghideze pentru a-şi găsi propriul drum. Prin urmare, invitaţii din acest an îşi vor concepe cu multă atenţie prezentările, tocmai pentru a împartăşi pe de o parte aspecte tehnice importante, cât şi o fărâmă din experienţele lor proprii care i-au adus pe calea spre succes.

Cum va fi îndeplinit  obiectivul celei de-a 10-a ediţii a  Air  Navigation Convention  ?

Ca în fiecare ediţie, reprezentanţi ai unor instituţii şi companii de top din întreaga Europa ne vor onora cu prezenţa, precum: EUROCONTROL, Maastricht Upper Area Control, DFS, AustroControl, NAV Portugal, NATS, Enaire Spain, SANS, MATS, Aeropath, Frequentis, ROMATSA, Blue Air, Regional Air Services, IATA, Dedalus, Think Research, AACR . Astfel, standardele Air Navigation Convention sunt mereu menţinute la un nivel ridicat, oferindu-le inginerilor de mâine sfaturi valoroase, împreuna cu informatii cu privire la cele mai recente studii şi descoperiri în domeniu şi, nu în ultimul rând, un număr de poziţii de internship disponibile.

Cu alte cuvinte, dacă eşti un student cu o atitudine proactivă, care nutreşte profunde interese cu privire la domeniul aviaţiei şi eşti în căutarea unui stagiu de practică, Air Navigation Convention este oportunitatea ideală pentru tine!

Nu în ultimul rând, dorim să mulţumimsponsorilor ANC 2019: Blue Air, Regional Air Services, Deimos, Frequentis, INCAS, IATA, Iacarii Acrobati, IDM, Asociaţia Alumni Politehnica Aerospace Engineering.

Parteneri media: fricadezbor.ro , aviatiamagazin.com, Ştiinţă & Tehnică, aeronews.ro

Eveniment găzduit de : Facultatea de Inginerie Aerospaţială, Universitatea Politehnica Bucureşti

<Agenda Air Navigation Convention 2019>

 

 

0 Comentarii

AeroConnectMeetings

                      În data de 2 martie 2024 a avut loc AeroConnectMeetings, un eveniment dedicat ingineriei Aerospațiale prin care studenții de la Facultatea de Ingnerie Aerospațială au avut posibilitatea de a...

Echivalarea modulelor PART66

În urma demersului făcut către Autoritatea Aeronautică Civilă Română, şi a recunoaşterii conţinutului curicular la unele discipline predate la Facultatea de Inginerie Aerospaţială, UNSTPB, în raport cu cerinţele prevăzute la modulele din Anexa III, PART 66, a...

Premiul SESAR Young Scientist Award – Movilă George-Daniel

„În iulie 2023 am absolvit Facultatea de Inginerie Aerospațială la specializarea Echipamente și Instalații de Aviație, UPB. În același an, în noiembrie, am fost nominalizat la Single European Sky ATM Research (SESAR) Young Scientist Award (YSA), la care am concurat cu...