Dassault Systèmes Catia V5 Student Edition is offered to students for free!

Use code CATIA4FREE17 at Dassault Systemès 3DS Academy until 11 November 2017.

Also you may get ICEM Surf Student Edition in the same terms using code ICEMSURF-FREE17

Totodata, avem placerea de a va prezenta noul web site creat special pentru a vedea mai bine capabilitatile CATIA si a platformei 3DEXPERIENCE pe CLOUD.
Mai jos veti regasi pe scurt cateva din beneficiile pe care vi le poate asigura utilizarea unui soft si a unor tehnologii moderne. Mai multe detalii puteti gasi pe web site.

Cateva din solutiile integrate oferite in care puteti folosi si alte produse pe langa CATIA:AEC, Automotive, Aero

Bazat pe platforma 3DEXPERIENCE , programul CATIA pentru arhitectură, inginerie și construcții îmbină perfect forța și amploarea tehnologicei 3D cu utilizarea facilă și productivitatea ridicată.
Platforma 3DEXPERIENCE din Cloud se poate implementa ușor și oferă aplicații simple și intuitive de proiectare, de simulare și gestionare a datelor. O echipa poate fi operațională în cateva ore.
Pentru a avea succes pe piața curentă, companiile trebuie să își determine inginerii să se concentreze pe dezvoltarea produselor diferențiate care ies în evidență față de concurență. Din păcate, inginerii raportează că își petrec o treime din timp cu activități fără valoare adăugată și 20% din timp lucrând cu informații care nu mai sunt de actualitate. .

Duceți platforma 3DEXPERIENCE din Cloud si CATIA la un TEST DRIVE!

Pentru orice tip de detalii va stam la dispozitie, dati un simplu reply la una din adresele de mai jos si in cel mai scurt timp posibil va vom contacta la datele de contact pe care va rugam sa ni le transmiteti odata cu e-mailul.

Cu stima / Best regards / Cordialement

Alin Popescu
Business Unit Manager

Alan Dick Romania SRL
Str. Johann Strauss 2A, et. 5
Bucuresti – 020312
t: +40 21 2338759
f: +40 21 2338758
m: +40 725 155 577
e: alin.popescu@alandick.ro
e: alin.popescu@ADinnovation.ro

 

 

 

0 Comments

NUU Groups Changes

We inform you that any change of group, after the beginning of the academic year, creates problems in the Moodle course site and in the Teams website, leading to the loss of access to courses and seminars. That is why such changes will not be approved and will not be...

Operational Procedures

PO privind acordarea burselor si a altor forme de sprijin material pentru studenti PO privind cazarea studentilor in camine PO privind circuitul documentelor PO privind completarea registrului matricol pentru ciclul de studii de licenta PO privind completarea...

Extension of the exam session for last year

Considering that all the results of the verification have been announced, we are waiting until May 30, at 8 pm, on the faculty mail, proposals for data to reschedule these subjects (year 4, second semester) for week 01.06-05.06.2020. The proposal will contain the name...

PhD thesis defending

On 27.05.2020 at 16:00 PhD candidate Stefan ANTON will defend his thesis with title "Proiectarea și construirea unor machete la o scară favorabilă pentru a verifica pe rând criteriile de similitudine în vederea obținerii unor coeficienți de corecție în proiectarea...